Pajupuron vaakunan paljastustilaisuus

Ajankohta
10.06.2023
13:00 - 15:30


Pajupuron kylälle on suunniteltu oma vaakuna, joka nyt juhlallisesti paljastetaan Pajupuron koululla lauantaina 10.6. klo 13 alkaen.

Vaakunan on suunnitellut saarijärveläinen graafikko Janne Timperi, 

Edellinen paljastustilaisuus koululla oli Pro Patria -taululle toukokuussa 1960, eli vaivaiset 63 vuotta sitten… eli ei näitä tilaisuuksia kovin montaa kertaa vuosisataan osu.

OHJELMA

Ohjelma on hyvin epävirallista, vaikka kutsu on lähetetty myös tasavallan presidentti Niinistöllekin, tiedä vaikka olisi liikkeellä Keski-Suomen suunnalla kesäkuun alussa.

Tarkkaa aikataulua ei ole mutta näin yritetään edetä:

  • klo 13  aukeavat koulun ovet, vapaata seurustelua ja kahvittelua
  • Tervetuliassanat Pajupuron kylä- ja nuorisoseuran puolesta (Suvi  Rossi) noin klo 13.30
  • Lyhyet vastaukset kysymykseen ”Miksi tällainen vaakuna on täytynyt suunnitella” (Jyrki Reinikka)
  • Vaakunan paljastaminen
  • Vaakunan suunnitelleen graafikon saatesanat (Janne Timperi)
  • ”Mitä jokaisen pajupurosen täytyisi tietää Hannes Autereesta” (Janne Timperi)
  • Vapaata seurustelua ja kahvittelua rennolla otteella.

 

HYVÄ TIETÄÄ

Jos et muutenkaan pukeudu kesälauantaisin  muutenkaan pikkutakkiin, kravattiin ja suoriin housuihin, niin tämänkään tilaisuuden takia ei niin tarvitse tehdä. Toki jos niin haluat nyt tehdä, niin valinta on sinun.

Jos naapurissasi asuu sellaisia joilla ei ole kyytiä koululle, niin muistapa kysyä jos autossasi on tilaa tai ilmoita jollekin niin haetaan kaikki halukkaat mukaan koululle. Se on vähän niinkuin pajupuronen juttu se.

Tilaisuudessa on myynnissä kahvia, teetä, mehua, makeaa ja suolaista. Eli kannattaa varata taskun pohjalle muutama euro käteistä rahaa.

Ja jos hyvin käy niin saamme ajoissa myös ensimmäiset vaakunalla koristellut arkiset käyttöesineet kaikelle kansalle myytäväksi. Kaikki tuotot menevät kylä-ja nuorisoseuran kassaan ja toiminnan pyörittämiseen.