Pajupuro-kangaskassi

Nyt kesän trendiasuste saatavilla

OSTA PAJUPURO-KANGASKASSI – itsellesi ja vaikka koko suvulle.

MITÄ MAKSAA?

 • 1 kpl 14 euroa
 • 2 kpl 25 euroa
 • 3 kpl 36 euroa
 • ja sitä useammat kaikki 12 euroa kappaleelta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

MILLAINEN PAJUPURON KANGASKASSI ON?

 • Materiaali: puuvilla 180g
 • Koko: 38×42 cm ja pohjan leveys on 10 cm
 • Väri: musta
 • Painatus: 4-värinen painatus kassin toisella sivulla

MISTÄ VOIN OSTAA?

 1.  Pajupuron kesäkahviosta; Kahvio on avoinna heinä-elokuussa joka torstai klo 18-20. Kahviokausi avataan to 6.7. Maksu käteisellä tai laskulla.
 2. Pajupuron koulun tapahtumissa: Esimerkiksi talkoo-tiistaisin tai aina kun koululla on ohjelmaa. Maksu käteisellä tai laskulla.
 3. Voit vinkata ostohaluista jos näet vaikka Suvi Rossia, Markku Herrasta tai Jyrki Reinikkaa. Kyllä me sinulle Pajupuro-kassin saamme toimitettua nähdessämme. Maksu käteisellä tai laskulla.
 4. Kauempana asuvat voi tehdä tilauksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Katso ohjeet alla. Maksu laskulla ja toimitukseen lisätään posti- ja toimituskulut.

TILAA PAJUPURO-KANGASKASSI NÄIN

 1.  LÄHETÄ TILAUS: Lähetä tilaus sähköpostiosoitteella ”jyrki.reinikka@gmail.com” tai tekstiviestinä numeroon ”+358 50 3560 695″.
 2. TILAUKSESSA TARVITTAVAT TIEDOT. Tilauksesta tulee selvitä ainakin seuraavat tiedot: Nimi, postitusosoite ja kuinka monta kangaskassia tilaat
 3. TILAUSVAHVISTUS: Saat vastauksena viitenumerollisen laskun tilauksesi mukaan.
 4. TOIMITUS: Kun olet maksanut laskun, lähetys lähtee tavallisena kirjeenä Postin välityksellä Suomeen ja muihin maihin. Kun kirje on postissa, saat ilmoituksen lähetyksen toimituksesta.

POSTITUS- JA TOIMITUSKULUT

POSTITUSKULUT. Kangaskassit toimitetaan kirjeenä postiluukkuun saakka jaettavana pakettina. Pakkauksen maksimipaksuus on 3 cm.

 Hintaesimerkkeinä:

   • Suomi: lähetyksen painon mukaan joko 4,60 e (max 3 kassia, 500 g) tai 9,20 e (vähintään 4 kassia ja lähetyksen maksimipaino on 1 kg). Kirjeet jaetaan vastaanottajille 4:ssä työpäivässä. Tavallinen kirje ei sisällä lähetystunnusta, joten sen kulkua ei voi seurata lähetysten seurannassa.
   • Ruotsi: Priority-kirje, paino max 250g: 7,5 euroa ja paino max 500 g hinta 12,5 e. Arvioitu kuljetusaika 2 – 3 arkipäivää. 
   • Yhdysvallat ja Kanada:  Priority-kirje, paino max 250g: 17,5 euroa ja paino max 500 g hinta 30 e. Arvioitu kuljetusaika 4 – 7arkipäivää. 
  • TOIMITUSKULUT. Jokaiseen lähetykseen lisätään toimituskuluiksi 10 euroa. Toimituskulut sisältää mm. pakkausmateriaalit, maksuliikenteen kustannukset, sekä työajan ja polttoaineet että kirje saadaan lähimpään Postiin.

Tee tilaus jo tänään, ja vietät jo juhannusta kesän trendiasusteen kanssa. Koeta kestää se ihastelu mikä sinuun kohdistuu, kun liikut turuilla ja toreilla Pajupuro-kangaskassisi kanssa.

Ja onko yhtään parempaa joululahja-ideaa koko suvulle. Kyllä ei ole.

Ja voiko syntymäpäivälahjaa paketoida yhtään kauniimpaan kääreeseen kuin tämä Pajupuro-kangaskassi. No kyllä ei voi. Kysy asiaa vaikka valokuvassa olevalta Jaana Uitilta.

Valokuva: Janne Timperi.