Pajupuron kylä- ja nuorisoseura ry.


Pajupuron talvea
                              Pajupuron talvea
Pajupuron nuorisoseura perustettiin vuonna 1911, joten vuonna 2011 vietettiin jo seuran 100-vuotisjuhlavuotta. Seuralla on tärkeä rooli kylän toiminnan järjestämisessä, ja tapahtumien keskuksena toimii kiinteistöosakeyhtiön nykyään omistama Pajupuron entinen koulu, joka remonttitöiden jälkeen palvelee entistä paremmin myös seuramme tarpeita.

Lähes jokavuotisia tapahtumia ja toimintaa kylällä ovat talvitapahtuma, keväällä alkavat ja syksyllä päättyvät talkootiistait, kesän vastatalkoot, kesäkahvio torstai-iltaisin heinä-elokuussa, yhteislauluillat, konsertit, kranssitalkoot... Saarijärven seurakunnan kanssa on järjestetty yhteistyössä joulun alla Kauneimmat joululaulut -tilaisuus.

Koulun taakse rakennettua kotaa hyödynnetään kokoontumisissa. Peli-iltoja on pidetty (esim. mölkky) koulun kentällä. Talviaikaan lumen riittäessä Pajupuron maastoissa ylläpidetään latuverkostoa kylä- ja nuorisoseuran talkoolaisten voimin.

Seuraa ilmoittelua tällä kylän omalla kotisivulla, kylän ilmoitustaululla Pajupurontien ja Metsäkalliontien risteyksessä tai Facebook-ryhmässä, joka löytyy nimellä Pajupuro. 

Toiveita toiminnalle otetaan vastaan, koska uusia ideoita kaivataan aina - kuten myös uusia toimijoita! Jos et ole vielä jäsen, ota yhteys seuran puheenjohtajaan Suvi Rossiin (ks. Yhteystiedot). Vuosittainen jäsenmaksu on 5€ aikuiselta ja 2€ alle 12-vuotiaalta. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kyläläiset!


Pajupuron kylä-ja nuorisoseura ry.
Johtokunta vuonna 2018

Suvi Rossi, pj.
Jyrki Hänninen, varapj.
Tarja Aalto, sihteeri
Eila Rimmi, rahastonhoitaja
Kari Aho, jäsen
Markku Herranen, jäsen
Mauri Ihanainen, jäsen
Aaro Laitinen, jäsen
Anita Laitinen, jäsen
Jarmo Rimmi, jäsen
Pipsa Wagner, jäsen
Olavi Hakala, varajäsen
Marja Piesanen, varajäsen
Juhani Rossi, varajäsen
Maija Tarvainen, varajäsen
Marja Vainio, varajäsen